יין אדום המיוצר מענבי מלבק הגדלים בכרם חלוצה ברמת הנגב ובכרם רמון בהר הנגב. הכרמים נהנים מהאקלים המדברי הייחודי, הכולל הפרשי טמפרטורות קיצוניים, המאפשרים לגפנים לשמור על מאפייני הזן תוך התאמה מרשימה לתנאי הגידול הקשים. היין מתאפיין בגוף בינוני-מלא, ארומה משכרת וצבע סגול עמוק ומהפנט. בטעמיו מורגשים פירות יער שחורים בשלים, שזיף ונגיעות של טבק ושוקולד מריר, מה שמעניק לו שכבות של טעמים ובשרנות עדינה. החומציות מאוזנת ומעשירה את החוויה הכוללת. היין התיישן 16 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, מה שהעניק לו עומק נוסף ועידון. מומלץ להגיש את היין בטמפרטורה של 16 מעלות, והוא משתלב נהדר עם מנות בשר עתירות שומן כמו אנטריקוט, צלעות כבש וקדירת טלה, או לצד פסטה עם פסטו ותרד.