הפרוסקו לא מקבל מספיק כבוד... איזור Valdobbiadene – שבונטו באיטליה, וספציפית יקב רוג'רי, מספקים את הפרוסקואים הטובים בעולם. הג'יאלורו - 'הצהוב המוזהב' הוא הדוגמא הכי טובה לכך. הפרוסקו מיוצר מ-100% ענבי גלרה, בשיטה המסורתית (שתי תסיסות - כמו בשמפיין). הוא צלול, נוצץ, ממש זהב בכוס. יש פה גם באף וגם בפה המון פירות ירוקים ע קריצה לקצת טרופיים - תפוח, אפרסק, מנגו אפילו! ניסיתם פעם מבעבע עם צ'יפס? לא???!!! לכו על זה. פרוסקו זה היין שלכם.