יין מורכב ועדין, שנוצר משילוב של מספר זני ענבים, כאשר כל זן עבר תסיסה בנפרד, חלקם בחביות עץ אלון ישנות. היין שהה תקופה קצרה על משקעיו, מה שהוסיף לעומק ולמורכבות הטעמים שבו. התוצאה היא יין רוזה בעל ניחוחות אלגנטיים של קליפות הדרים, עלי ורדים, ונוכחות מינרלית ייחודית, המאפיינת את הקרקעות והאקלים באזור יהודה. ליין גוף בינוני עם חמיצות רעננה, המעניקה לו תחושה חיה ומרעננת בכל לגימה. היין מתאים במיוחד לליווי ארוחות עשירות ומתובלות, בזכות אופיו המאוזן שמצליח להעשיר את החוויה הקולינרית מבלי להאפיל עליה. לצד זאת, הוא נהדר לשתייה גם בפני עצמו, כשהוא מוגש בכוס צוננת שמבליטה את הרעננות והמורכבות של טעמי הפירות והפרחים שבו.