בחזרה לבורדו... כל תת אזור בבורדו הוא סיפור בפניי עצמו, וכך הם גם אלו בגדה השמאלית של בורדו. מה הקטע שלך גדה שמאלית? את מדוק? את הו-מדוק? מרגו זה את? גם פויאק? מה העניין שלך עם פסאק לאוניון? בקיצור, אניגמה שהיא לא אניגמה. נעבור כפר כפר (כמעט...) ונדבר על שיטות הדירוג הייחודיות של האזור, הזנים העיקריים בו (לעומת הגדה הימנית למשל...), וההשפעות האקלימיות העיקריות של החלק הזה של בורדו. וכמובן, נטעם היינות של כמה היצרנים ההיסטוריים של האזור.
Le Dauphin D'Olivier, Château d"Olivier, 2016 Amiral de Beychevelle, Château Beychevelle, Saint-Julien, 2017 Confidences de Prieuré-Lichine, Margaux, 2017 Château Smith Haut-Lafite, Pessac-Léognan, Grand Cru Classé, 2014 Château d'Armailhac L'Esprit de Chevalier, Pauillac, 2016 Château Bouscaut, Pessac-Léognan, Grand Cru Classé de Graves 2009 Château Brane-Cantenac, Margaux, Grand Cru Classé, 2014
הטבה של 10% על מוצרי החנות למשתתפים בסדנה. מחיר הסדנה 229 ש"ח 03.07, 20:00