כבר המון זמן שאנחנו רוצים להתעמק אתכם בעמק הלואר. עמק הלואר זה נופים מרהיבים, ארמונות עוצרי נשימה, אבל גם המון המון יין. בסדנה הראשונה שלנו במסגרת ה-Deli Vino Academy נתמקד ביינות הלבנים של עמק הלואר - אלו המופקים מהמלון דה בורגון (מוסקדה), הסובניון בלאן, השנין בלאן וניספחים אחרים ומעניינים.
לגיאולוגיה, לאקלים ולקירבה לאוקיינוס ממערב יש כל כך הרבה השפעה על הטעמים של היינות הלבנים של העמק, וגם למה שאוכלים איתם או לצידם! אז את היינות שלנו ילוו מנות דגה טריות, פרי ידיו של בוגר ה-Cordon Bleu עמרי חרנם. בואו - יהיה הכי כיף שיש!
את הסדנה ינחה משה וייזמן, סומלייה מוסמך מטעם ה-Court of Master Sommeliers. הוא לא יודה בזה, אבל יש לו חולשה מאוד גדולה לסובניון בלאן... אל תגלו שגילינו.
היינות של הסדנה: Muscadet Vieilles Vignes 2022 Muscadet Haute Résolution 2021 Muscadet Cru Château Thébaud 2015 Sauvignon Blanc 2022 Ty Terrible Gewurztraminer 2022 Ty Plus Petit Manseng 2022 Sancerre, Michel Thomas 2022 Sancerre Silex, Michel Thomas 2021
הסדנה תתקיים ביום ראשון, 04.02, בשעה 19:30 עלות למשתתף: 299 כולל שף.
לצד טעימות היין יוגשו נשנושים לשולחן. מס' המקומות מוגבל!