אנחנו חייבים לדבר על גיאורגיה. כי לא מדברים עליה מספיק.
יינות גאורגים ידועים בהיסטוריה העשירה שלהם ובטכניקות ייצור יין ייחודיות. בין אזורי היין השונים בגאורגיה, בולט אזור Kakheti - "ערש היין של גאורגיה". Kakheti הוא אחד מאזורי ייצור היין העתיקים בעולם, ומרבית הייננים המקומיים משתמשים בכלי חרס מסורתיים הנקראים "קווברי" לתסיסה וליישון היינות מתחת לאדמה. השיטה מעניקה ליינות אופי מובהק, עם טאנינים טבעיים ויכולת יוצאת דופן לשמר את הטעמים המקוריים שלהם.
ל- Kakheti גם מיקרו אקלים מגוון, שמביא את שני הזנים המובילים בו - ה-Saperavi המפורסם (אדום) ו-Rkatsiteli (לבן) לידועים בטעמים הנועזים והמורכבים שלהם, שלעתים קרובות מציגים תווים של פירות כהים, תבלינים ואדמתיות נעימה.
אנחנו מזמינים אתכם לסדנה ייחודית בה נדבר על המדינה, היסטוריית היין שלה, והאיזון שהיא מנסה למצוא בתעשיית היין העולמית בין המסורת למודרניות. נתחיל בלבנים מגוונים, אדומים ייחודיים על טהרת ה-Saperavi, ונקנח באייס וויין גיאורגי נהדר. חוויה לכל חובב יין סקרן.