שבלי הוא האזור הצפוני ביותר בבורגון עם קרבה רבה לשמפיין, בו מייצרים יינות לבנים מענב השרדונה כמעט בבלעדיות. האפלסיון מחולק לארבע רמות- פטיט שבלי, שבלי, פרימייר קרו וגרנד קרו. הקרקע מלאה מאובנים ואדמת גיר עם חמר המסייעת לניקוז ומעניקה את תחושת המינרליות המזוהה עם הסגנון המפורסם שהפך למותג.
לה הוט דה מילי היא תווית שנייה ליצרן המוערך ברנרד דפה. ברנרד דפה הוא דור רביעי לכורמים. בתחילת דרכו גילה שיטה ייחודית להגן על כרמיו מהברד המאפיין את האזור באביב, ובכך אפשר גידול יציב ונקי של ענבים ליינותיו. מחצית מהכרמים בדרגת פרימייר קרו, ובולט במיוחד קוט דה לושה המפורסם. כיום בניו מנהלים את היקב בשיטות אורגניות ברות-קיימא, וביקב תסיסות ספונטניות.
ארומה עילאית של לימון בשל, תפוח ירוק, אפרסק טרי ופרחים לבנים. בחך מלאות בינונית או מלאה, משיי, רב שכבתי ועסיסי עם חומציות ברורה, אנרגטיות פנימית עולה וסיומת מדויקת.