היקב שייך לאלברטו מלזני שבהיותו מאמן קבוצת כדורגל "פארמה" זכה בגביע איטליה 1999-1998 ,סופר-גביע איטליה; 1999 אליפות עולם בכדורגל ב-1999 ועכשיו נמצא בניהולן של בנותיו, ג'וליה וולנטינה. יינות לה ג'ובה מבטאים את האזור טרצולנו, מקום לא גדול במרחק של 10 ק"מ צפון-מזרחה מוורונה, על מדרוני סיד עם רוחות עזות (350 מ' מעל פני הים).
היין עובר 3 חודשי ייבוש, הפרדת רכסים, מצרציה קרה של שבוע, תסיסה במכלי פלדה בטמפרטורה של 26-25 מעלות עם מצרציה של 20-18 יום, לאחר מכן תהליך עצמוני פלוס כבישה מאד רכה. תסיסה יכולה להימשך עוד כ-10 ימים אחרי הסרת "הכובע". תסיסה מלולקטית מתרחשת בפלדה ובדרך כלל מסתיימת בפברואר, אבל אם לא, אז תוך כדי יישון בחביות.
יישון של שנתיים 80% בחביות באריק צרפתיות חדשות (225 ל'), 20% בחביות אלון צרפתי של 1900 ל'. מדובר ביין רב-גוני, מאופק ואנין עם טונים של דובדבני מרסקין מקומי, אוכמניות ושוקולד, עם טעם יציב נהדר שמקבל עומק ובהירות בזכות הטנינים המתוקים.