למעבר ליין Barolo Priore Cantine Povero לחצו כאן
רבים הם החפצים לקנות יין ברולו, אבל אינם יודעים עליו יותר מדי אז אל תאגה, תמצאו את כל התשובות בחנות משקאות בנתניה. לטובת כל אלו, נציין כי הכינוי ברולו ניתן על שם היין שיוצר בלאנגה, אשר בפיימונטה. כאשר מקור השם היה מן הכפר ברולו. מדובר במקום שנחשב כמוביל ביופיו במרחבי תבל. יצור יין הברולו מבוצע מן ענבי נביולו. שמם ניתן כשם של השמרים, אשר אמונים על עטיפת הענבים. צורתם כשל עננים ערפיליים. כאשר למעשה ההסבר של המונח, בשפה האיטלקית, נביה - שהינו ערפל. במאמר זה נציג בפניכם את המידע שבאמצעותו תוכלו למצוא חנות איכותית, לשם קניית יין הברולו. כמו כן, נציג בפניכם את תמצית ההיסטוריה של יין ברולו.
איפה אפשר לקנות יין בורלו?
בבואכם לקנות יין ברולו, אל תעשו שום פשרה בחיפוש יין אדום מומלץ. תעשו הכול כדי למצוא חנות שמוכרת יין ברולו, שהינו יין אף עוצמתי ואף עדין. החלטנו לחסוך לכם את מאמצי ואת זמני החיפוש שלכם. חקרנו ובדקנו לעומק. אנו גאים להביא בפניכם את החנות דלי וינו. בחנות זאת ישנה הקפדה מרבית על מכירה של יינות איכותיים, שמיוצרים מהזן נביליו. אשר בעיקרון מהווה סינרגיה מדהימה של יין עכשווי ומסורתי כאחד. את היינות הללו ממקמים בחנות באופן אינטואיטיבי, על מדפי החנות המעוצבים להפליא. יינות הברולו, המוצעים למכירה, מתאפיינים ביכולת פנומנלית של התיישנות לזמן רב. מומחית היינות של החנות דלי וינו, אמונה כמובן על חלוקה ועל סידור היינות בצורה מושכלת. אשר מנווטים בין יינות אדומים לבין יינות לבנים. היינות הללו, שבחנות זאת, ניחנים באיזון מוצלח, כמו גם ביינות ברולו מתיישנים.
ההיסטוריה שתגרום לכם לקנות יין ברולו
בעבר, בייצור מסורתי של יין ברולו נהגו לבצע יישון, בתוך חביות ענקיות. התהליך נמשך כמה שנים, בתום תסיסה ארוכה. לפעמים בקרה של טמפרטורות אפילו לא בוצעה. תקופת היישון הרבה, ואף רמת החמיצות של הברולו, סייעו אז ביכולת הריכוך של כל הנאמר להלן. כמו כל התחלה חדשה, גם יצרני היין החדשים, חשבו כי ייצור יינות ברולו צריך להתבטא בהיותם יותר רכים. עשירים ומציגים פירות עגולים. ואכן, במשך הזמן מטרתם מומשה. וכיום ניתן לקנות יין ברולו במשלוח מחנות יין, שמיושן בתוך חבית מעצי אלון צרפתיים. נמצאו דרכים להורדת היבול. והן לתסיסה קצרה. במציאות העכשווית המון יקבים מקפידים על סינרגיה של טכנולוגיות וידע, תוך כדי מתן כבוד רב למסורת. באמצעות שילוב זה, אפשרית דרך הייצור האיכותית יותר של יין ברולו.