בחזרה לבורדו...
כל תת אזור בבורדו הוא סיפור בפניי עצמו, וכך הם גם אלו בגדה השמאלית של בורדו.
מה הקטע שלך גדה שמאלית? את מדוק? את הו-מדוק? מרגו זה את? גם פויאק? מה העניין שלך עם פסאק לאוניון?
בקיצור, אניגמה שהיא לא אניגמה.
נעבור כפר כפר (כמעט...) ונדבר על שיטות הדירוג הייחודיות של האזור, הזנים העיקריים בו (לעומת הגדה הימנית למשל...), וההשפעות האקלימיות העיקריות של החלק הזה של בורדו.
וכמובן, נטעם היינות של כמה היצרנים ההיסטוריים של האזור.
Le Dauphin D'Olivier, Château d"Olivier, 2016
Amiral de Beychevelle, Château Beychevelle, Saint-Julien, 2017
Confidences de Prieuré-Lichine, Margaux, 2017
Château Smith Haut-Lafite, Pessac-Léognan, Grand Cru Classé, 2014
Château d'Armailhac L'Esprit de Chevalier, Pauillac, 2016
Château Bouscaut, Pessac-Léognan, Grand Cru Classé de Graves 2009
Château Brane-Cantenac, Margaux, Grand Cru Classé, 2014
הטבה של 10% על מוצרי החנות למשתתפים בסדנה.
מחיר הסדנה 229 ש"ח
03.07, 20:00