בימים כאלה מגיע לנו קצת מתוק לא?ואם לא מתוק, אז לפחות חצי מתוק.
אנחנו מטעימים השבוע 4 גירסאות של יינות חצי מתוקים, או חצי יבשים על פי ההגדרה המקצועית, כשכוונה היא לכמות גרמים של סוכר לליטר יין.
נבקר בספרד ובצרפת:מספרד - Aragonesas Azzulo הוא חוויה מרעננת של בלנד ייחודי של זני השרדונה והמקבאו;
המון טעמי הדר ופירות טרופיים בהירים - מושלם לכל יום עם אפילו קרן שמש אחת.
Aragonesas Rozzulo הוא בלנד אדמדם של גרנאש וסירה, בניחוחות וטעמי פירות יער אדומים עסיסיים ותבלינים עדינים. נפלא לאפרטיף, ולפיקניק סתיוי.
מצרפת - Ty Plus Petit Manseng, יין לבן ייחודי מעמק הלואר, עם פרופיל ארומטי של פירות טרופיים, דבש ומשמש
Joseph Beck Muscat - מוסקט אלזסי נהדר, ארומטי, עם תווי פרחים והדרים שלו, מושלם לגבינות כחולות וכל סוג של פטה כבד.
יום שישי