גלו גלו גלו
אנחנו טובעים בבועות השבוע. מספרד, אל צרפת ועד לניו זילנד.
ספרד מייצרת סוג של 'שמפנייה' משלה, בדמות הקאווה, שאופן הייצור שלה זהה לחלוטין לזה של השמפניה, אך עם זנים שונים - מקאבאו, קסארלו ופאראיידה. אנחנו מטעימים את הקאווה Vinart בשתי רמות ייבוש - חצי יבש (מתקתק) וברוט (יבש). שתי הגירסאות מרעננות, ועם ניחוחות וטעמים של פירות טרופיים קלילים, אלו יינו נגישים ופשוט כיפים לכל אירוע.
שני היינות האחרים הם גירסה מבעבעת וייחודית של שני זנים - המוסקאט והסובניון בלאן. יקב 'אדם' מאלזאס שבצרפת מציע את המוסקט ויקב Saint Clair מניו זילנד מציע גירסה חריגה וכיפית באופן חריג של סובניון בלאן מבעבע - ממש פסיפלורה לפנים בריח! שווה לנסות וליהנות.
--