בעוד לצרפתים יש את השמפנייה, לספרדים את הקאווה, האיטלקים מתגאים בפרוסקו שלהם.
נוטים לא להעריך מספק את המשקה המבעבע המעולה הזה, וזה חבל!חדש על המדף ב'דלי וינו' - יקב
Ruggeri, יקב משפחתי בעל היבטוריה של עשרות רבות של שנים, במהלכן התמקצע בייצור פרוסקו.האזור ממנו מפיק היקב את היינות שלו - Valdobbiadene Prosecco Superiore, נחשב לאזור האיכותי ביותר של זן היין - 'גלרה', ממנו מיוצרים יינות שהם גם אלגנטיים וגם נגישים.נטעם השבוע 3 גרסאות של פרוסקו, האחת רוזה - במגע קליפות עדין וקצר, והשתיים האחרות במידות יובש שונות- בהתאם לאירוע או לארוחה שהיין ילווה - Brut או Extra Dry.
- Ruggeri Argeo Prosecco Brut
- Ruggeri Quartese Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut
- Ruggeri Giall'Oro Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry N.V.